Over Sanne

“Kinderen vrij & blij uit laten vliegen met al hun talenten!”

Wat hoogsensitiviteit met je doet, dat heb ik zelf als kind ervaren. Ik weet heel goed tegen welke uitdagingen je aan kunt lopen en ook wat de prachtige kanten zijn! Hoe mooi zou het zijn als we hoogsensitieve kinderen al van jongs af aan leren omgaan met de uitdagingen van deze eigenschap, zodat onnodige worstelingen voorkomen kunnen worden? Zodat ze vrij en blij uit kunnen vliegen met al hun talenten? Het is mijn missie om kinderen (en hun ouders) daarbij te ondersteunen. Ik gun het alle gevoelige kinderen dat ze, met een stevige eigenwaarde, stralend zichzelf kunnen zijn. Daar help ik bij. Vandaar, praktijk Sanneschijn!

Een kijkje in Praktijk Sanneschijn

Leerschool
Het leven zelf is voor mij het grootste avontuur en de grootste leerschool! Na mijn ‘reguliere’ opleiding tot directiesecretaresse en een aantal jaar aan het werk te zijn geweest in dit werkveld, kreeg ik het verlangen me verder te ontwikkelen op andere gebieden. Ik zei mijn vaste baan vaarwel, ging parttime werken op een tankstation en ben daarnaast diverse opleidingen en trainingen gaan doen om mijn sensitiviteit als talent te leren inzetten (o.a. Holistisch Energetische therapie, Eigentijdse Kindercoaching en Docent Kindermeditatie). Inmiddels heb ik een eigen werkwijze ontwikkeld waarmee ik gevoelige kinderen en hun ouders op een speelse en toegankelijke manier kan helpen om meer balans & plezier in hun leven te creëren!

Blijmakers
Naast mijn werk word ik heel blij van muziek, dansen & zingen, lachen & spelen, zoveel mogelijk in de natuur zijn en van de lieve mensen om mij heen. Schrijven is voor mij een heerlijke uitlaatklep. Zo schrijf ik graag gedichten, waarvan er een aantal op sannevanderwal.com en op instagram via @droomdichter te lezen zijn.

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je gewoon even sparren of mijn begeleiding passend is voor jouw kind? Neem gerust contact met mij op. Ik kijk er naar uit om samen te gaan bouwen aan meer zelfvertrouwen, plezier en ontspanning!