Energetisch consult

De behandeling
Als energetisch therapeut kan ik disbalansen in het energieveld waarnemen en op een natuurlijke manier invloed op het energiesysteem uit oefenen. Tijdens de behandeling kan je dit bijvoorbeeld voelen als een warme of koude stroom of prikkelingen met daarnaast een gevoel van diepe rust. De behandeling vormt een krachtige impuls voor het lichaam om zich te herstellen, en tegelijkertijd een sterke impuls voor de geest om weer in balans te komen.

Energetisch hovenier
Ik noem mijzelf gekscherend weleens een ‘energetisch hovenier’; beschouw het lichaam als je huis en je energieveld als je tuin. Die tuin wil je niet laten overwoekeren (met opgeslagen spanning, emoties en negatieve overtuigingen etc.) want dan heb je geen vrij uitzicht meer. Ik bied een hel(p)ende hand om de tuin weer netjes en overzichtelijk te maken en ongewenste ‘begroeiing’ (energie) weg te halen zodat er weer ruimte wordt gemaakt voor een bloeiende, kleurrijke tuin waar je blij van wordt! Mijn ervaring is dat cliënten na een (of een aantal) behandelingen meer innerlijke rust ervaren, meer energie krijgen en/of een toegenomen vermogen hebben om voor zichzelf goede besluiten te nemen.

In mijn praktijk ondersteun ik vooral volwassenen die o.a. worstelen met teveel stress, spanningen, vermoeidheid, onzekerheid, zingevingvraagstukken of een te vol hoofd.

Hoe ik werk
Tijdens de behandeling lig je op mijn behandeltafel, eventueel onder een dekentje. Je hoeft alleen je schoenen uit te doen. Ik werk in het energieveld, dus ik raak je (bijna) niet aan (soms bij de voeten of het hoofd/schouders). Sommige mensen hebben hele duidelijke ervaringen tijdens de behandeling zelf. Anderen merken er minder van. Soms zul je de ene keer veel ervaren en de ander keer juist weinig. Dit hangt af van je toestand op dat moment en ook van je persoonlijke gevoeligheid en ontvankelijkheid in het algemeen. Voor het uiteindelijke effect is het niet van belang of je tijdens de behandeling nu wel of niet veel ervaart.

Duur & investering
Een consult duurt ongeveer 1,5 uur en de investering hiervoor is € 65,-
Het aantal keer dat iemand bij mij komt is afhankelijk van de hulpvraag. Gemiddeld komen mensen voor 2 à 3 behandelingen.

Geïnteresseerd?
Aarzel niet om contact met mij op te nemen als je vragen hebt of wanneer je een afspraak wilt maken. Stuur een mailtje naar praktijksanneschijn@gmail.com met vermelding van welke mogelijkheden je hebt (geef ook aan of je bij voorkeur overdag komt of ’s avonds); je krijgt dan een mail terug met een paar voorstellen. Het formulier hieronder invullen kan ook. Ik help je graag!